Skip to Content

Showband bedankt Nieuwkuijk

12 juni 2017 • Toine van Moergastel

Op 26 maart 2017 is Showband Nieuwkuijk officieel ontbonden. Een besluit dat vorig jaar genomen is, nadat de vereniging al lange tijd kampte met een drastisch teruglopend ledenaantal. In alle voorgaande jaren heeft de Showband veel steun gekregen uit de Nieuwkuijkse gemeenschap, o.a. dankzij de sponsoren en vele donaties aan de deur.

Met de overgebleven financiële middelen na de ontbinding, wil de Showband dan ook heel graag iets terugdoen voor Nieuwkuijk. De leden hebben gezamenlijk een aantal doelen gekozen m.b.t. jeugd en het verenigingsleven. Deze doelen hebben op dinsdag 6 juni j.l. bij het Patronaat (het voormalig thuishonk van de Showband) een financiële gift mogen ontvangen uit handen van ex-voorzitter Maarten van Loon.

Frans heeft op deze datum onze cheque in ontvangst genomen.

De cheques zijn uitgereikt aan: Stichting Patronaat, R.K.V.V. Nieuwkuijk, KBS Het Kompas, Harmonie De Eendragt, De Kuijkse Kwasten, Stichting Eigen-Wijs en Scouting Garcia Moreno. De financiële ondersteuning wordt gebruikt voor respectievelijk de aanschaf van een automatische deur, aanschaf van een pannakooi en jeugdworkshop, muzieklessen en speeltoestellen, jeugd-muziekopleiding, prijzenbekers voor carnaval, de bouw van een repetitie- en opslagruimte en nieuwe pionierpalen. Showband Nieuwkuijk wil op deze wijze nogmaals de bevolking van Nieuwkuijk en allen die de Showband een warm hart hebben toegedragen hartelijk bedanken.


Showbank Nieuwkuijk dank je wel voor deze mooie cheque, in de vorm van een bijdrage aan de bouw van onze repetitie- en opslagruimte in het Patronaat!!

Categories: Eigenwijs

Geef een reactie

(Je email adres zal niet gepubliceerd worden)