Skip to Content

Afscheid vrijwilligers van de Decibellen

3 juli 2017 • Toine van Moergastel

Vlijmen 3 juli 2017

Als stichting met het doel vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, is het van belang dat alle vrijwilligers in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook is het belangrijk te werken met een vrijwilligersovereenkomst. In deze overeenkomst zijn onderlinge afspraken en afspraken met deelnemers en hun ouders/verzorgers opgenomen en door ondertekening vastgesteld.

In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het proces van aanvragen van Verklaring Omtrent Gedrag en aan het opstellen van de vrijwilligersovereenkomst.

Na intensief overleg, gedeeltelijk met externe ondersteuning, is er een vrijwilligersovereenkomst tot stand gekomen die door alle vrijwilligers ondertekend kon gaan worden. Dit is afgelopen week gebeurd tijdens de vrijwilligersvergaderingen op maandag 26 juni en donderdag 29 juni.

Enkele vrijwilligers van de Decibellen hebben echter te kennen gegeven deze vrijwilligers-overeenkomst niet te kunnen tekenen. Dit betekent dat zij met ingang van heden geen vrijwilliger meer zullen zijn van stichting Eigen-Wijs.
Wij betreuren hun besluit ten zeerste en respecteren tevens hun weloverwogen keus.

We zijn aan het kijken op welke manier we van hen afscheid kunnen nemen en hen kunnen bedanken voor hun jarenlange inzet voor stichting Eigen-Wijs & De Decibellen.

Heeft u als deelnemer, ouder of verzorger vragen over dit bericht, neem dan gerust contact op met onze voorzitter Caspar van den Brandt via cvdbrandt@home.nl en 06-20958711.

Categories: Eigenwijs

Geef een reactie

(Je email adres zal niet gepubliceerd worden)