Skip to Content

GEWOONop106

14 oktober 2019 • Toine van Moergastel

Een mooi nieuwe initiatief binnen ’t Patronaat. Zie het onderstaande bericht, zoals dat via Facebook is verspreid.

GEWOONop106 is een kleinschalige dagbesteding voor licht tot matig verstandelijk beperkte mensen met een zekere vorm van zelfredzaamheid. Ons bewust klein professioneel team en goed gemotiveerde vrijwilligers dragen zorg voor een veilig klimaat en bewaken de sfeer wat aan onze deelnemers ruimte geeft om zichzelf te durven zijn.

De locatie bevindt zich op de Nieuwkuijksestraat 106, zoals de naam waarschijnlijk al deed vermoeden. Voor velen ook wel bekend als ‘t Patronaat in Nieuwkuijk. De dagbesteding zal zich op 3 pijlers richten. Een creatieve pijler, waarbij u kunt denken aan een winkeltje waar diverse producten, door de deelnemers gemaakt, verkocht zullen gaan worden. Op de verkooplijst staan o.a. bonbons, kadopapier, seizoensproducten e.d. Als tweede is er een facilitaire pijler. Hierbij is het de bedoeling dat onze deelnemers helpen bij het klaarzetten van oa tafels en stoelen voor de diverse in t Patronaat gevestigde clubs en verengingen. Ook zal er, indien gewenst, door ons voor koffie en thee gezorgd worden. Verder zullen zij allerlei hand en p diensten gaan verrichten.

Als derde pijler is er de toneelzolder. Hier zal o.a. kleding verhuurd worden.

We gaan 1 januari 2020 van start en zijn nu druk achter de schermen bezig met alle voorbereidingen. Mocht je meer willen weten over GEWOONop106 neem dan contact op met Martin Carels. Dit kan op het volgende mailadres: info@gewoonop106.nl

 

 

 

 

Categories: Eigenwijs

Geef een reactie

(Je email adres zal niet gepubliceerd worden)