De Decibellen

Logo DecibellenMuziekgroep De Decibellen is een orkest met 37 Muzikanten met een verstandelijke en of een lichamelijke beperking.

Met 9 vrijwilligers en 3 ondersteuners repeteren ze om de 2 weken, en per jaar verzorgen ze ongeveer 6 optredens. Dit wordt met een groot enthousiasme en erg veel lol gedaan. Het brede repertoire bestaat uit van nummers van Gers Pardoel tot de Beatles.

Je kunt de Decibellen bereiken via decibellen@eigenwijsheusden.nl of 06 2518 1323. Je bereikt dan Anja Alebeek.

 

 

Hieronder lees je alle nieuwsberichten van de Decibellen.


 

 


Nieuwjaars receptie

7 Januari hebben we een erg gezellige nieuwjaarsreceptie gehad. Op deze druk bezochte receptie waren bovendien erg veel vrienden en bekenden van onze stichting. Natuurlijk hebben we een dronk uitgebracht op het nieuwe jaar.

Deze avond werd muzikaal omlijst door de Melodiva's uit 's-Hertogenbosch. Deze dames brachten heerlijke muziek waarbij meegezongen en gedanst werd.

Daarnaast hebben we Gert-Jan van Rooij bedankt voor het geheel belangeloos beschikbaar stellen van De Ster bij het recente optreden van onze DoeMaarWatjes. (zie eerder bericht) Gert-Jan hartelijk bedankt!

Tot slot hebben we voor het eerst onze jubilarissen in zonnetje gezet. Omdat dit de eerste keer was dat we dit gedaan hebben, waren er een heleboel jubilarissen en wel in de volgende categorieën:

  • 12,5 jaar, dus meer dan 12,5 lid van onze stichting (of van de voorgangers) maar nog geen 25 jaar;

  • 25 jaar, dus meer dan 25 jaar lid;

  • 40 jaar en zelfs 50 jaar lid.

Alle jubilarissen nogmaals gefeliciteerd. In het bijzonder natuurlijk Riny met haar robijnen 40 jarig jubileum en Henk met zijn gouden 50 jarig jubileum.

 

Als kers op de taart hebben we ook een mooie cheque ontvangen van het Pietenkoor.

De andere foto's zijn hier terug te vinden.

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?


Sinterklaas 2018

Natuurlijk heeft Sinterklaas ons ook dit jaar weer niet overgeslagen. De foto's van deze mooie avond zijn terug te vinden via onze site.

 

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?


Optreden 4 November Decibellen

Het optreden op 4 November van onze Decibellen was weer een groot succes. We werden warm en goed ontvangen bij De Biechten in Den Bosch.

 

1 reactie


Carnaval 2017

Op zaterdag 25 februari is het weer Carnaval in de Harmonie, voor meer informatie zie het bericht hieronder van Laurie en Karin. Iedereen is van harte welkom. Alaaf! Alaaff!! Poster

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?


Ons Clubke

Afgelopen vrijdag waren wij te zien op HTR, TV kanaal 42. In de serie "Ons Clubke" is een mooie reportage gemaakt van onze stichting. Dit geeft een mooi beeld van onze stichting, wat we doen, waar we voor staan. Voor wie deze uitzending gemist heeft, kun je hem toch nog terug zien via: HTR TV gemist. htr    

1 reactie


Nieuwe vrijwilligers

De Decibellen zijn erg blij met de 3 nieuwe vrijwilligers: Michel van Dal, Marioelouise Steer en Wilma Timmermans.

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?


Kaai Leuk

Op zondag 17 januari 2016 heeft er een geweldige geslaagde muzikale middag plaatsgevonden in Caleidoscoop te Vlijmen. De Decibellen werkten samen met Da Capo uit Drunen en Kaai Leuk uit Vlijmen. Voor foto's ga je naar onze foto pagina en er is ook een krantenknipsel geplaatst.

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?