Skip to Content

Nieuwjaarsreceptie 6 Januari 2020

13 januari 2020 • Toine van Moergastel

Op 6 Januari jl. was het druk en gezellig op onze nieuwjaarsreceptie. Op deze datum zijn we met vrienden en bekenden het jaar 2020 gestart.

Het openingswoord was van Toine onze voorzitter die, zoals het hoorde, terugblikte op het jaar 2019 en een vooruitblik gaf voor 2020. Vol trots vertelde hij over 2019 waar we opnieuw echt veel activiteiten hebben gedaan.

Daarna was het tijd voor ‘T Elshouts AkKOORdje, dit koor heeft ons deze avond vermaakt met heerlijke meezingers, waar talloze deelnemers heerlijk van genoten en meegezongen hebben, zowel in de zaal als ook echt tussen het koor. (hieronder staan de foto’s en filmpjes van deze avond)

In de pauze werden er 2 jubilarissen gehuldigd: Jeroen van Oijen 25 jaar lid én Hans van der Ven 40 jaar lid, door Patricia kregen zij de zilveren en robijnen speld en ontvingen zij de bijbehorende oorkonde.

 

In de pauze hebben we, in aanwezigheid van zijn zonen én schoondochter afscheid genomen van Caspar in de rol van voorzitter. Na 10 jaar als voorzitter en medeoprichter van onze stichting heeft hij afscheid genomen van deze rol, hij blijft betrokken als vrijwilliger en adviseur.

 

Filmpje 1
Filmpje 2
Filmpje 3

Het was een mooie avond!

Categories: De Klup, Eigenwijs

One opinion on “Nieuwjaarsreceptie 6 Januari 2020

  1. Wij hebben ook erg genoten van de sfeer door u allen gecreëerd. Dan is zingen voor ons ook extra energie. Bedankt daarvoor

Geef een reactie

(Je email adres zal niet gepubliceerd worden)